maandag 31 augustus 2020

 

Hoihoi

Zaterdag 29 augustus was dan de eerste workshop waxbloemen maken.
Vol goede moed begon iedereen na een uitgebreide uitleg hoe je de bloemen moest schilderen aan hun project..Met al heel snel resultaat en blije gezichten.
Er werden rode en witte kersterren gemaakt en een persoon waagde zich zelfs aan een heel boeket roosjes..poeh..
Maar uiteindelijk was het gelukt en ging iedereen met een tevreden gevoel naar huis en ieder een project wat af was.Uiteraard met hun eigen waxhouder en de wax om thuis lekker verder te genieten van de heerlijke geuren en ook om verder te freubelen indien ze dat willen.
 
 

 
 
Al met al een geslaagde ochtend..nou dag want het werd iets later dan we dachten en daarna is een klein groepje nog gaan wokken bij de chinees in de buurt..ja met de covid-19 richtlijnen uiteraard.
Omdat er zoveel enthausiaste reacties en aanmeldingen waren is er nog een tweede workshop gepland.Ik hoop dat ook zij een mooi project maken maar daar ben ik eigenlijk niet bang voor .
Een kleine impressie van de dag..
Geen goodybag deze keer omdat de workshop kort was maar wel een leuke herinering aan hun deelname.
 
Iedereen bedankt voor jullie inzet en enthausiame want dat geeft me ondanks de vermoeiende dag toch weer nieuwe energie!De volgende groep zit bijna vol nog een plekje (..zaterdag 12 september van 9.30 tot 12.30)Wil je meer weten over mogelijkheden met wax,bloemen of iets leuks maken..
Dat kan neem gerust contact op.
Knuffel (vitueel natuurlijk ) van mij!
 


 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten