dinsdag 18 augustus 2020

Eenmalig workshop wax bloemen


WORKSHOP AANGEPAST.. MOGELIJKHEID ZONDER WAX. 
Naar aanleiding van mijn gemaakte pionsettia zijn er vragen gekomen of ik een workshop wil doen met deze bloem en wax.
De datum is zaterdag 29 augustus van 10 tot 13 00 uur en de kosten voor deze ochtend zijn 39 euro incl.!! een waxwarmer en heerlijk geurende wax en de resterende materialen ( onder andere papier,inkt,stempels ) die we nodig hebben Ook wordt voor koffie/thee en iets lekkers gezorgt.

De mogelijkheid om workshop zonder waxhouder te doen kan ook maar dan kost de workshop 27,50 euro omdat er gebruik gemaakt word van een leenhouder met wax..koop je de waxhouder erbij betaal je geen eigenlijk een halve worshop.Dan heb je uiteraard geen houder om thuis verder te knutselen.

Elk bloemblad word apart geschilderd met een penseel .Dus elk blad is uniek..elke bloem is uniek..De bladeren schilderen we ook en ik leer je tips en tricks hoe je tot een mooie afgewerkte bloem komt.



We houden ons aan de corona regels,zitten dus ver genoeg uitelkaar, iedereen zal zijn of haar eigen basis materialen meenemen ,we leggen voor iedereen een snijmat klaar en ook wordt gezorgt voor desinfectie middel voor diegene die het prettig vinden..
Zelf nog meenemen buiten je basismateriaal een penseel met de dikte van minimaal 8.
Na afloop kun je de bloem(en),waxhouder en overgebleven wax mee naar huis nemen om daar nog lekker verder te knutselen maar ook om te genieten van je waxhouder die nl ook zo te gebruiken is

Opgeven en/of meer informatie kan via pb of whatts app. ( 06-28121254)
Bij opgave dien je dan ook het volledige bedrag te voldoen ivm aanschaf materialen ook geeft u aan welke optie u kiest.Opgeven kan tot uiterlijk 15 augustus ivm aanschaf materialen.

Lokatie wordt nog bekend gemaakt want dat hangt af van hoeveel personen zich opgeven (max 12 ) Vol is vol er komt  helaas geen herhalings workshop hierna.

Tot gauw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten